HTML

Marketingben társam

OnPaste - A képernyőmentés extravagánsan

2014.01.28. 21:14 dizájndíler

Képernyőmentés. Számtalanszor történt már velem, hogy láttam valamit, PrintScreeneltem, hogy lementsem, de mire oda jutok, hogy megnyissak egy Paintet vagy valami hasonlót, már régen valami más volt a vágólapon. Most, blogírás közben keresgéltem valami megoldást erre, így bukkantam az OnPaste alkalmazásra.

Ez az online eszköz igen könnyen kedvenccé válhat bárkinek (virtuális szívembe már belopta magát <3), könnyen szerkeszthetjük képernyőképeinket, melyeket elmenthetünk, DropBox fiókunkba küldhetünk, vagy a szolgáltatás gondjaira bízva feltölthetjük az Imgur képfeltöltő oldalra a könnyeb elérhetőség érdekében. Emellett az alkalmazás is szemet gyönyörködtetően néz ki, minden túlzást mellőzve nevezhető nagyszerűnek a megjelenése. Talán egyetlen negatívuma a szolgáltatásnak, hogy nem lehet OpenID segítségével regisztrálni, ahol menedzselni tudjuk képernyőmentéseinket, stb, esetleg minimális összegért korlátlan tárolást biztosítson screenjeinkre az oldal, bár várható, hogy a továbbiakban ezekkel bővül a repertoár.

Érdekes apróság, hogy feltöltéskor látványos HTML5 animációt futtat, amely olykor megterhelőbb, mint a híres-hírhedt SunSpider teszt.

1 komment

Címkék: hasznos szolgáltatás eszközök screenshot onpaste

A bejegyzés trackback címe:

https://dizajnerdrog.blog.hu/api/trackback/id/tr935787094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[chloe.]* · http://heythisischloe.hu 2014.01.28. 22:48:45

Ez tetszik, el is fogom könyvjelzőzni, bár mióta Win8 van a gépemen, csak a win gomb+printscreen kombinációt használom. Így automatikusan elmenti a képek mappába, amit kell, aztán később tudom szerkeszteni. :D
süti beállítások módosítása